Hvordan får jeg vist en BAPI i SAP?
Hvordan får jeg vist en BAPI i SAP?

Video: Hvordan får jeg vist en BAPI i SAP?

Video: Hvordan får jeg vist en BAPI i SAP?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Metode 2 til Find BAPI i SAP SD

Du kan også find en BAPI bruges i en bestemt transaktion. Start din transaktion (f.eks. VA02), gå til “Menulinje” -> Miljø -> Status og gå til Program.

På samme måde kan du spørge, hvordan finder jeg BAPI i SAP?

1) du kan gå til transaktionen BAPI og Find . 2) Gå til Se37 -> type Bapi * og tryk på F4. 3) Gå til Se80 -> skriv pakkenavnet -> hent Bapi relateret til denne pakke.

hvordan finder jeg brugerudgange i SAP?

  1. Indtast transaktionskoden i kommandolinjen, som du gerne vil søge efter en brugerafslutning for, og klik derefter på Enter, så du kommer til startskærmen for transaktionen.
  2. Gå til menulinjen – Klik på 'System' og klik derefter på 'Status' som vist i nedenstående skærmbillede.

Simpelthen, hvad er BAPI i SAP med eksempel?

Business Application Programming Interface ( BAPI ) er standardiserede programmeringsgrænseflader (metoder), der gør det muligt for eksterne applikationer at få adgang til forretningsprocesser og data i R/3-systemet. Nogle BAPI'er og metoder giver grundlæggende funktioner og kan bruges til de fleste SAP Forretningsobjekter. Disse kaldes STANDARDIZED BAPI'er.

Hvad er forskellen mellem Badi og Bapi?

BAPI - Det er ikke noget, men en FM, som bruges til at indlæse dataene i SAP-systemet. Dataene kan være fra Legacy-systemet. BADI - De er den forbedring, der kan anvendes på standard SAP-programmet i henhold til forretningskravet. BADI er den nyere version af brugerudgange, som bruger ABAP OOPs koncept.

Anbefalede: