Hvad er brugen af Fstream i C++?
Hvad er brugen af Fstream i C++?

Video: Hvad er brugen af Fstream i C++?

Video: Hvad er brugen af Fstream i C++?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

std:: fstream . Input/output stream klasse til at betjene filer. Objekter i denne klasse opretholder et filebuf-objekt som deres interne streambuffer, som udfører input/output-operationer på den fil, de er tilknyttet (hvis nogen). Filstrømme er knyttet til filer enten på konstruktion eller ved at kalde medlem åben.

Derfor, hvorfor bruger vi Fstream i C++?

fstream er en anden C++ standardbibliotek som iostream og anvendes at læse og skrive på filer. Det anvendes at oprette filer og skrive på filer. Det anvendes at læse fra filer. Det kan udføre begges funktion ofstream og ifstream hvilket betyder det kan oprette filer, skrive på filer og læse fra filer.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan du bruger Fstream? At læse en tekstfil er meget let ved at bruge en ifstream (input filstrøm).

  1. Inkluder de nødvendige overskrifter. #include ved hjælp af navneområde std;
  2. Erklære en input filstrøm (ifstream) variabel.
  3. Åbn filstrømmen.
  4. Kontroller, at filen blev åbnet.
  5. Læs fra strømmen på samme måde som cin.
  6. Luk inputstrømmen.

Ved også, hvordan fungerer Fstream i C++?

C++ giver følgende klasser til at udføre output og input af tegn til/fra filer: ofstream : Stream klasse for at skrive på filer. ifstream: Stream klasse for at læse fra filer. fstream : Stream klasse til både at læse og skrive fra/til filer.

Hvad er en filtilstand i C++?

fil -stream-object("filnavn", mode ); fil -stream-objekt, er en af en fil stream klasse bruges til at udføre en bestemt fil operation. filnavn, er navnet på en fil som vi skal optræde på fil operationer. mode , er enkelt eller flere filtilstande hvor vi skal åbne en fil.