Indholdsfortegnelse:

Kan vi returnere ResultSet i Java?
Kan vi returnere ResultSet i Java?

Video: Kan vi returnere ResultSet i Java?

Video: Kan vi returnere ResultSet i Java?
Video: ПИРОЖОК. МЯСО с КАРТОШКОЙ. КАЗАН КЕБАБ. Рецепт. Одесса. ENG SUB 2024, Kan
Anonim

Til Vend tilbage resultatsæt fra en Java metode

Sørg for, at Java metode er erklæret som offentlig og statisk i en offentlig klasse. For hver resultat sætter dig forventer, at metoden Vend tilbage , skal du sikre dig, at metoden har en parameter af typen java . sql. Resultatsæt og derefter tildele den til en af Resultatsæt parametre.

Med hensyn til dette, hvad er returtypen for ResultSet i Java?

EN Resultatsæt er en Java objekt, der indeholder resultaterne af udførelse af en SQL-forespørgsel. Den indeholder med andre ord de rækker, der opfylder betingelserne for forespørgslen. De data, der er gemt i en Resultatsæt objekt hentes gennem et sæt get-metoder, der giver adgang til de forskellige kolonner i den aktuelle række.

Efterfølgende er spørgsmålet, skal vi lukke ResultSet i Java? Ingen du er ikke forpligtet til tæt alt undtagen forbindelsen. I henhold til JDBC-specifikationer lukning ethvert højere objekt vil automatisk tæt lavere genstande. Lukning Forbindelse vil tæt enhver erklæring, som forbindelsen har skabt. Lukning enhver erklæring vil tæt alle Resultatsæt s, der blev skabt af denne erklæring.

Bare så, hvordan returnerer jeg et resultat i Java?

Videresendelse af et ResultSet-objekt

  1. Forespørg på fjernserveren. Brug java. sql.
  2. Håndter resultaterne af forespørgslen. For hvert resultatsæt, der returneres af forespørgslen, skal du kalde JContext. forwardResultSet(ResultSet) for at videresende rækkerne til klienten.
  3. Hvis din komponent bruger IDL/Java-datatyper, skal du returnere null som metodens returværdi.

Hvordan itererer du gennem ResultSet?

Til gentage det Resultatsæt du bruger dens next() metode. Next()-metoden returnerer sand, hvis Resultatsæt har en næste rekord, og flytter Resultatsæt for at pege på den næste rekord. Hvis der ikke var flere poster, returnerer next() false, og du kan ikke længere.

Anbefalede: