Hvilke spil kan jeg spille på Surface Pro 6?
Hvilke spil kan jeg spille på Surface Pro 6?

Video: Hvilke spil kan jeg spille på Surface Pro 6?

Video: Hvilke spil kan jeg spille på Surface Pro 6?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Spil synes godt om Civilisation , Pillars of Eternity, Hearthstone og Football Manager klarer sig meget godt på den tablet-optimerede hardware i Pro 6 , og ældre spil som XCOM: Enemy Within, World of Warcraft, Skyrim og Fallout 3 vil køre praktisk talt fejlfrit.

På samme måde kan du spille spil på Surface Pro?

Surface Pro er også designet til løb fullPC desktop-applikationer, og dette inkluderer tusindvis af pc'er spil . Teoretisk set, du kan brug din SurfacePro 4 for spil men der er begrænsninger. Det Surface Pro 4 gør ikke have et diskret grafikkort.

Har Surface Pro 6 desuden et grafikkort? Intel UHD 620 grafikkort inde i Surface Pro 6 er bestemt kraftfuld nok til at håndtere casualgames.

Bare så, hvilken overflade er bedst til spil?

Så vidt som spil går, din Overflade Pro 3 er sandsynligvis den bedst tablet, du kan få lige nu spil på vinduer. Men det afhænger af, hvad du har brug for og overveje bedst.

Hvad kan Surface Pro 6?

EN Microsoft Surface Pro 6 kan bruges som en tablet, der udnytter dens berøringsfølsomme skærm, eller som en notebook ved hjælp af tastaturtilbehøret, der fungerer som et cover til skærmen, eller i studietilstand, som gør det muligt at bruge Overflade Pen og skive.

Anbefalede: