Kan du spille SteamVR-spil med Oculus?
Kan du spille SteamVR-spil med Oculus?

Video: Kan du spille SteamVR-spil med Oculus?

Video: Kan du spille SteamVR-spil med Oculus?
Video: So einfach spielst du SteamVR mit deiner META QUEST 2 [deutsch] 2024, Kan
Anonim

SteamVR understøtter Oculus Rift. Når først aktiveret, du vil være i stand til køre SteamVR med Oculus Rift. Når du bruger Rift med SteamVR , skal du bruge knappen Tilbage på en Xbox-controller til at hente og afvise SteamVR Dashboard.

Bare så, kan du spille SteamVR-spil med Oculus quest?

Mens Oculus Quest er en ubundet VR headset det kan spille spil og bruge apps uden at kræve en pc, det kan 't løb nogle mere krævende spil . Virtual Desktop giver brugerne mulighed for at streame deres pc til deres OculusQuest , og indtil for nylig havde den mulighed for at streame spil igennem SteamVR.

For det andet, kan du spille PC VR-spil med Oculus quest? Du vil være i stand til at bruge Oculus Quest som en PC VR headset til Spil Rift spil fra november. Alt der kræves er Oculus Link software, et passende kabel (Facebook siger det vil frigive sit eget optiske fiberkabel senere på året), og et spil PC der understøtter USB-C.

Udover dette, har jeg brug for steam VR til Oculus?

DSOGaming siger det SteamVR er påkrævet selvom du bruger en Oculus Rift, og at Epic har bekræftet dette. Efter at have testet det selv, Det gør SteamVR ikke lanceres, når jeg vælger Tetris Effect's Oculus VR mode.

Vil Oculus Quest have Minecraft?

Det sagt, Oculus Gå er den først stemte, og spillet er stadig ikke lanceret på det headset. Minecraft understøtter allerede Oculus Rift og Windows VR headset på pc. EN Søgen udgivelsen ville være tættere på disse versioner end det ville være Gear VR frigøre.

Anbefalede: