Hvad er en CSU?
Hvad er en CSU?

Video: Hvad er en CSU?

Video: Hvad er en CSU?
Video: California State University (CSU) System Overview 2024, Kan
Anonim

EN CSU /DSU (channel service unit/data service unit) er en digital-interface-enhed, der bruges til at forbinde dataterminaludstyr (DTE), såsom en router, til et digitalt kredsløb, såsom en Digital Signal 1 (DS1) T1-linje. Det CSU /DSU implementerer to forskellige funktioner.

Med dette i øjesyn, hvad er CSU-enhed?

EN CSU /DSU (Channel Service Enhed /Datatjeneste Enhed ) er en hardwareenhed, der konverterer en digital dataramme fra den kommunikationsteknologi, der bruges på et lokalt netværk (LAN) til en ramme, der passer til et wide-area netværk (WAN) og omvendt.

Efterfølgende er spørgsmålet, om CSU DSU stadig bruges? Det er min forståelse CSU /DSU'er er ikke længere Brugt længere for moderne udstyr, fordi kabelforbindelser som Ethernet kommer med faste bithastigheder.

Og hvad gør CSU DSU?

EN CSU / DSU (kanalserviceenhed/dataserviceenhed) er en digital-interface-enhed, der bruges til at forbinde dataterminaludstyr (DTE), såsom en router, til et digitalt kredsløb, såsom en Digital Signal 1 (DS1) T1-linje. Det CSU / DSU implementerer to forskellige funktioner.

Hvad er forskellen mellem CSU DSU og modem?

A. A CSU / DSU konverterer analoge signaler fra en router til en lejet linje; -en modem konverterer analoge signaler fra en router til en lejet linje. B. A CSU / DSU konverterer analoge signaler fra en router til en telefonlinje; -en modem konverterer digitale signaler fra en router til en lejet linje.

Anbefalede: