Hvorfor virker mit horn ikke på min bil?
Hvorfor virker mit horn ikke på min bil?

Video: Hvorfor virker mit horn ikke på min bil?

Video: Hvorfor virker mit horn ikke på min bil?
Video: Nøgen foran mine venner? Ellers tak! | Ultra Nyt 2024, Kan
Anonim

Men en inoperativ bilhorn kan også være forårsaget af en dårlig horn skifte i dit rat, en knækket "urfjeder" under rattet, en bumse horn relæ, en knækket ledning eller en korroderet jord. Sådan kontrollerer du de mest sandsynlige mistænkte. Start med sikringen. Hvis horn stadig klikker, bliver du nødt til at erstatte den.

Hvor meget koster det derfor at reparere bilhorn?

Ved hvilken pris du har bør betale for at få repareret dit køretøj. Det gennemsnitlige omkostninger for en horn erstatning er mellem $107 og $118. Arbejdskraft omkostninger er anslået mellem $39 og $50, mens dele er prissat til $68. Skøn gør inkluderer ikke skatter og afgifter.

Man kan også spørge, hvordan ved du, om dit bilhorn er dårligt? Test hornet kontakt - Hvis der er ingen strøm kl hornet skifte, så det knappen vil ikke længere svare når knappen trykkes ned. Test relæafbryder - Fjern det relæ og sæt din digitalt multimeter til det Ohms indstilling. Rør en meter føre til det kontakt relæstik og det andet til det batteriets negative pol.

Simpelthen så, hvor er bilhornets sikring?

Kig under motorhjelmen eller instrumentbrættet på din bil at finde sikring boks. Mest biler har mindst 2 sikring kasser, men den sikring til din bilens horn er sandsynligvis under motorhjelmen eller under instrumentbrættet nær rattet. Se efter en sort boks med et aftageligt låg, der indeholder individet sikringer.

Hvordan tjekker man et bilhorn?

Kontrollere det horn . Tilslut den modsatte ende til den positive batteripol. Klip den ene ende af et sekund prøve føre til den negative batteripol. Berør enden af den anden ledning til jordstiften inde i horn stik. Hvis din bilers horn ikke lyder, udskift horn.

Anbefalede: