Er der kopikonstruktør i Java?
Er der kopikonstruktør i Java?

Video: Er der kopikonstruktør i Java?

Video: Er der kopikonstruktør i Java?
Video: Er der Nogen? S3E8 - Dronninglund Sygehus 2024, Kan
Anonim

Der er nej kopikonstruktør i Java . Det kan vi dog kopi værdierne fra et objekt til et andet som kopi konstruktør i C++.

Derfor, hvad forstår du ved kopikonstruktør i Java?

EN kopi konstruktør er en konstruktør der opretter et nyt objekt ved hjælp af et eksisterende objekt af samme klasse og initialiserer hver instansvariabel af det nyoprettede objekt med tilsvarende instansvariabler af det eksisterende objekt sendt som argument.

Derudover, hvordan opretter du en kopikonstruktør? Kopi konstruktør i C++ Kopi konstruktør er en type konstruktør som er vant til skab -en kopi af et allerede eksisterende objekt af en klassetype. Det er normalt af formen X (X&), hvor X er klassenavnet. Compileren giver en standard Kopi konstruktør til alle klasserne.

Med hensyn til dette, hvad er kopikonstruktør med eksempel?

EN kopi konstruktør er en medlemsfunktion, som initialiserer et objekt ved hjælp af et andet objekt af samme klasse. EN kopi konstruktør har følgende generelle funktionsprototype: Klassenavn (const Klassenavn &old_obj); Følgende er en enkel eksempel af kopi konstruktør . #omfatte

Hvad gør en kopikonstruktør?

Det kopi konstruktør er en konstruktør som opretter et objekt ved at initialisere det med et objekt af samme klasse, som er blevet oprettet tidligere. Det kopi konstruktør bruges til at: Initialisere et objekt fra et andet af samme type. Kopi et objekt for at overføre det som et argument til en funktion.

Anbefalede: