Hvordan installerer jeg savler?
Hvordan installerer jeg savler?

Video: Hvordan installerer jeg savler?

Video: Hvordan installerer jeg savler?
Video: ДУХ ЗЛОЙ КОЛДУНЬИ НОЧЬЮ НАВОДИТ УЖАС В ЭТОМ ДОМЕ / ОДИН В ДОМЕ ВЕДЬМЫ / ALONE IN THE WITCH'S HOUSE 2024, September
Anonim

Installer Drools : Vælg Hjælp > Installere Ny software….

Opret Drools Runtime:

  1. Vælg Vindue > Præferencer > Savler > Installeret savler Runtime > Tilføj….
  2. Vælg et hvilket som helst navn og vælg mappens binære filer savler arkiv, du har installeret i trin 2. Versionen bestemmes automatisk.
  3. Klik på OK > Anvend og luk.

Så hvordan installerer jeg drools på Windows?

Klik på Windows → Præference → Savler → Installeret savler Runtime. Klik derefter på Tilføj som vist på det følgende skærmbillede. Klik derefter på Opret en ny Savler Runtime som vist her. Klik på OK og angiv et navn til Savler Runtime.

For det andet, hvad er savlen i Java? Savler er et bibliotek og regelmotor i Java der lader dig tilføje forretningsregler (logik) adskilt fra anden kode i systemet.

Man kan også spørge, hvad er Drools regelmotor brugt til?

Savler er Regel motor eller en produktion Herske System det bruger det Herske -baseret tilgang til implementering og ekspertsystem. Ekspertsystemer er videnbaserede systemer, der bruger videnrepræsentation til at bearbejde erhvervet viden til en videnbase, der kan være Brugt til ræsonnement.

Hvad er en Kie-server?

Oversigt. Det Ki server er en modulær, selvstændig server komponent, der kan bruges til at instansiere og udføre regler og processer. Det eksponerer denne funktionalitet via REST, JMS og Java-grænseflader til klientapplikationen. Det giver også problemfri integration med Kie Arbejdsbord.

Anbefalede: