Skal jeg deaktivere superfetch til spil?
Skal jeg deaktivere superfetch til spil?

Video: Skal jeg deaktivere superfetch til spil?

Video: Skal jeg deaktivere superfetch til spil?
Video: Задачи обслуживания Windows 10 2024, Kan
Anonim

Begge SuperFetch og Forhåndshentning boost Windows og applikationens opstartstider (i det mindste i nogle tilfælde!). Til spil Jeg har dog bemærket, at indlæsningstider og baggrundsaktivitet faktisk øges, når begge disse Windows-cachefunktioner er aktiveret, så jeg anbefaler at slå dem begge fra, hvis du er en ivrig gamer.

Er det i denne forbindelse OK at deaktivere Superfetch?

Ja! Der er ingen risiko for bivirkninger, hvis du beslutter dig for at slå det fra. Vores anbefaling er, at hvis dit system kører godt, så lad det være tændt. Hvis du har problemer med høj HDD-brug, høj RAM-brug eller forringet ydeevne under RAM-tunge aktiviteter, så prøv at slukke for det og se, om det hjælper.

hvordan deaktiverer jeg Superfetch permanent? Deaktiver fra tjenester

  1. Hold Windows-tasten nede, mens du trykker på "R" for at få dialogboksen Kør frem.
  2. Skriv "services.msc", og tryk derefter på "Enter".
  3. Vinduet Tjenester vises. Find "Superfetch" på listen.
  4. Højreklik på "Superfetch", og vælg derefter "Egenskaber".
  5. Vælg knappen "Stop", hvis du ønsker at stoppe tjenesten.

Også at vide er, skal jeg deaktivere Superfetch og prefetch?

Men hvis du har et SSD-drev, går fordelene ved præstationsforøgelsen tabt på grund af unødvendige skriveoperationer. Fordi SSD'er er så hurtige, indlæses applikationer lige så hurtigt uden forhåndshentning og superfetch . Til deaktiver forhåndshentning , skal du bare ændre registreringsværdien til 0.

Kan jeg deaktivere Cortana?

Det er faktisk ret ligetil deaktiver Cortana faktisk er der to måder at gøre det på gør denne opgave. Den første mulighed er ved at starte Cortana fra søgebaronen på proceslinjen. Klik derefter på indstillingsknappen fra venstre rude og under " Cortana " (den første mulighed) og skub pillekontakten til Off-positionen.

Anbefalede: