Kan jeg sætte WhatsApp på min iPad?
Kan jeg sætte WhatsApp på min iPad?

Video: Kan jeg sætte WhatsApp på min iPad?

Video: Kan jeg sætte WhatsApp på min iPad?
Video: How to Get WhatsApp on iPad 2024, Kan
Anonim

Der er ingen officiel WhatsApp app tilgængelig for iPad , men der er en løsning. Her er hvordan du installerer og bruger WhatsApp på en iPad . WhatsApp er en utrolig populær app til iPhone, der forbinder mere end én milliard aktive medlemmer over hele verden hver dag. Der er ikke en til iPad eller iPod touch.

Hvis du holder dette i øjesyn, kommer WhatsApp til iPad?

I øjeblikket er du kan ikke bruge WhatsApp på en iPad overhovedet. Og hvis du besøger App Store, ll kun være i stand til at downloade en iPhone-version af softwaren. Ifølge de altid pålidelige feature-hunde påWABetaInfo er iPad app er i øjeblikket under udvikling, selvom udgivelsesdatoen endnu ikke er kendt.

Desuden, hvordan kommer jeg ind på WhatsApp? Trin

  1. Åbn din Androids Google Play Butik.
  2. Tryk på forstørrelsesglasikonet.
  3. Skriv whatsapp i søgefeltet, og tryk derefter på Gå.
  4. Tryk på punktet "WhatsApp Messenger".
  5. Tryk på INSTALLER.
  6. Tryk på ACCEPT, når du bliver bedt om det.
  7. Vent på, at WhatsApp er færdig med at downloade, og tryk derefter på ÅBN.
  8. Tryk på ACCEPTER OG FORTSÆT.

Kan jeg desuden sætte WhatsApp på min tablet?

Hvis du ønsker at blive en del af dette enorme fællesskab, men ikke ejer en smartphone, så er der gode nyheder til dig. WhatsApp kan installeres på pc'er og tablet enheder (inklusive iPads). Du kan følg instruktionerne nedenfor og bliv en del af den gratis beskedapp. Vi vilje , dog coverAndroid tabletter og kun pc'er.

Hvad er den bedste WhatsApp til iPad?

En alternativ metode til at bruge Safari er at downloade en uofficiel WhatsApp iPad app fra iTunes Store. Der er en del derude, men den vi har fundet virker bedst kaldes Messenger for WhatsApp . Når den er installeret, er opsætningen stort set identisk med WhatsApp Web. Scan din QR-kode, og du er godt i gang.

Anbefalede: