Indholdsfortegnelse:

Hvordan retter jeg en strengpad i Java?
Hvordan retter jeg en strengpad i Java?

Video: Hvordan retter jeg en strengpad i Java?

Video: Hvordan retter jeg en strengpad i Java?
Video: Hvordan retter jeg tekst på et slide? 2024, Kan
Anonim

Java – Højre indtast en streng med mellemrum eller nuller

  1. Hvordan højre polstring er tilføjet. Når du tilføjer højre polstring , tilføjer du i det væsentlige et tegn gentagne gange til slutningen af strengen - indtil strenglængden når den definerede længde.
  2. Java højre polstring med mellemrum. At tilføje højre polstring , den mest nyttige og nemme måde er at bruge StringUtils.
  3. Java højre pad en streng med nuller.
  4. Resumé.

Med hensyn til dette, hvordan tilføjer du polstring til en streng i Java?

Venstre og højre polstring Heltal og String i Java Format() metoden til Snor klasse i Java 5 er førstevalg. Du skal bare tilføje "%03d" til tilføje 3 foranstillede nuller i et heltal. Formateringsinstruktion til Snor starter med "%" og 0 er det tegn, der bruges i polstring.

Udover ovenstående, hvad er padding Java? Java polstring : Pad venstre og højre for strenge. Pad til venstre og til højre med snor. Formater koder. Polstring strenge. EN polstret streng har indledende eller efterfølgende mellemrum op til et vist antal tegn.

Spørgsmålet er også, hvordan retfærdiggør du en streng i Java?

For at få en ret - berettiget kolonne bruges den samme sekvens af tegn, bortset fra minustegnet. For at få en ny linje bruges %n. Bemærk, at tegnene er omgivet af dobbelte anførselstegn. Efter et komma skriver du den tekst, du ønsker formatering.

Hvad gør strengformat i Java?

Det java streng format () metode returnerer en formateret streng ved at bruge den angivne lokalitet, specificeret formatstreng og argumenter. Vi kan sammenkæde den strenge ved hjælp af denne metode og samtidig, vi kan formatere udgangen sammenkædet snor.

Anbefalede: