Kan GTA V køre på Mac?
Kan GTA V køre på Mac?

Video: Kan GTA V køre på Mac?

Video: Kan GTA V køre på Mac?
Video: Mcdonalds Idioten 2024, Kan
Anonim

Svar: Ja, det er muligt at spille GTAV på en Mac kører Windows 7 eller 8 gennem Boot Camp. Hvis du endnu ikke har installeret Windows på din Mac , dig kan find instruktionerne om, hvordan du gør det på Apples supportside her. EN Mac der opfylder eller overstiger minimums systemspecifikationerne for GTAV . En 64-bit version af Windows 7 eller nyere.

Med hensyn til dette, kan GTA V køre på MacBook Pro?

Du kan 't Spil det på super høje indstillinger, men du kan gå ret langt på en MacBook Pro 15″. Som jeg sagde, har den et faktisk virkelig kraftfuldt grafikkort, soit kan køre GTA V fint.

Ligeledes er MacBook velegnet til spil? Nej, det er Mac'er ikke god til spil fordi de fokuserer på høj processorkraft og kompakthed. Deres hardwarekonfigurationer er ikke beregnet til spil , og de er næppe omkostningseffektive generelt, især når man sammenligner med en ordentlig spil PC.

Spørgsmålet er også, er MacBook Air god til spil?

MacBooks aldrig har været spil maskiner, og MacBook Air beviser det punkt. Men det er sikkert at sige, at denne integrerede grafik ikke er beregnet til seriøsitet spil eller videogengivelse. Det Macbook Air batterilevetid lever ikke op til Apples løfter.

Kan jeg køre GTA V med 4gb RAM?

Hæderlig. Et kort svar ville være, JA, dig kan køre GTA 5 med 4GB RAM og 2GB grafikkort. Der er dog nogle få andre faktorer, der også tæller, når det kommer til løb spillet fejlfrit eller løb det overhovedet.

Anbefalede: