Hvad er parallel ForEach C#?
Hvad er parallel ForEach C#?

Video: Hvad er parallel ForEach C#?

Video: Hvad er parallel ForEach C#?
Video: Stream Api vs Foreach vs Iterator [Java Performance Test] 2024, Kan
Anonim

For hver loop i C# kører på en enkelt tråd, og behandlingen foregår sekventielt én efter én. For hver loop er en grundlæggende funktion i C#, og den er tilgængelig fra C# 1.0. Dens udførelse er langsommere end Parallel.

Med dette i øjesyn, hvad er parallel for hver C#?

Parallel . For hver Metode i C# Det Parallel for hver Metode i C# giver en parallel version af standarden, sekventiel For hver sløjfe. I standard For hver loop, behandler hver iteration et enkelt element fra samlingen og vil kun behandle alle elementerne én efter én. For og Parallel.

Ved også, hvordan venter du på, at parallel foreach er fuldført? Du behøver ikke gøre noget særligt, Parallel . For hver () vil vente indtil alle dens forgrenede opgaver er komplet . Fra den kaldende tråd kan du behandle det som et enkelt synkront statement og for eksempel pakke det ind i en try/catch. Det behøver du ikke med Parallel.

I betragtning af dette, kører for hver side parallelt?

EN Parallel . For hver loop fungerer som en Parallel . Til sløjfe. Sløjfen opdeler kildesamlingen og planlægger arbejde på flere tråde baseret på systemmiljøet.

Er parallel foreach tråd sikker?

Trådsikkerhed Selvom det er meget enkelt at skrive en parallel forkant loop, kan du ikke bare indsætte koden fra en alm for hver loop og forvent, at det simpelthen virker. Det betyder, at koden fungerer på samme måde, selvom den er flere tråde kører på samme tid.

Anbefalede: