Hvad er parallel Python?
Hvad er parallel Python?

Video: Hvad er parallel Python?

Video: Hvad er parallel Python?
Video: Multiprocessing in Python 2024, Kan
Anonim

Parallel Python er en python modul som giver mekanisme til parallel udførelse af python kode på SMP (systemer med flere processorer eller kerner) og klynger (computere forbundet via netværk). Den er let, nem at installere og integrere med andre python software.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er parallel computing i Python?

Parallel behandling er en driftstilstand, hvor opgaven udføres samtidigt i flere processorer i samme computer. Det er beregnet til at reducere det samlede forarbejdning tid. I python , bruges multiprocessing-modulet til at køre uafhængigt parallel processer ved at bruge underprocesser (i stedet for tråde).

kan Python køre parallelt? Løb en funktion i Parallel med Python Først dig kan udføre fungerer i parallel ved hjælp af multiprocessing-modulet. For det andet er et alternativ til processer tråde. Teknisk set er disse lette processer og er uden for denne artikels rammer.

Og hvad er et eksempel på parallel bearbejdning?

Parallel behandling er hjernens evne til at gøre mange ting (alias processer) på én gang. Til eksempel , når en person ser et objekt, ser de ikke kun én ting, men derimod mange forskellige aspekter, der tilsammen hjælper personen med at identificere objektet som en helhed.

Er multithreading muligt i python?

Python har indbyggede biblioteker til de mest almindelige samtidige programmeringskonstruktioner - multiprocessing og multithreading . Du tænker måske, siden Python understøtter begge, hvorfor Jein? Årsagen er, multithreading i Python er ikke rigtig multithreading , på grund af GIL i Python.

Anbefalede: