Hvad er JVM-størrelse?
Hvad er JVM-størrelse?

Video: Hvad er JVM-størrelse?

Video: Hvad er JVM-størrelse?
Video: Learn about JVM internals - what does the JVM do? 2024, Kan
Anonim

Hvad er Java Heap Størrelse . Java-heapen er mængden af hukommelse, der er allokeret til applikationer, der kører i JVM . Objekter i heap-hukommelsen kan deles mellem tråde. Den praktiske grænse for Java-heap størrelse er typisk omkring 2-8 GB i en konventionel JVM på grund af renovationspauser.

Ligeledes, hvad er XMX i JVM?

XMS står for eXtended Memory Specification. Det er en parameter i JVM som bruges til at indstille minimum eller initial Heap Size. XMX er en parameter i JVM som bruges til at indstille den maksimale bunkestørrelse. Du kan angive det i din IDE.

Derudover, hvad er den maksimale heap-størrelse i Java? -Xmx størrelse i bytes Indstiller maksimal størrelse hvortil Java bunke kan vokse. Standarden størrelse er 64M. (Serverflaget øger standarden størrelse til 128M.) Den maksimal bunkegrænse er omkring 2 GB (2048MB).

Ligeledes, hvor meget hukommelse tager JVM?

Det JVM har hukommelse andet end dyngen, kaldet Non-Heap Hukommelse . Det er oprettet på JVM opstart og gemmer strukturer pr. klasse, såsom runtime-konstantpulje, felt- og metodedata, og koden til metoder og konstruktører samt interne strenge. Den maksimale standardstørrelse for ikke-heap hukommelse er 64 MB.

Hvad gør en JVM?

EN Java virtuel maskine ( JVM ), en implementering af Java virtuel maskine Specifikation, fortolker kompileret Java binær kode (kaldet bytecode) for en computers processor (eller "hardwareplatform"), så den kan udføre et Java-programs instruktioner.

Anbefalede: