Hvad er TestBed i vinkeltest?
Hvad er TestBed i vinkeltest?

Video: Hvad er TestBed i vinkeltest?

Video: Hvad er TestBed i vinkeltest?
Video: What is Test Bed? (Software Testing Interview Question #165) 2024, Kan
Anonim

TestBed og Inventar. Det TestBed er den første og største af Vinkeltest forsyningsselskaber. Det skaber en Vinkeltest modul - en @NgModule-klasse - som du konfigurerer med configureTestingModule-metoden for at producere modulmiljøet til den klasse, du vil prøve.

Heraf, hvad er TestBed i vinkel?

Beskrivelseslink. TestBed er det primære API til at skrive enhedstests til Kantet applikationer og biblioteker. Bemærk: Brug TestBed i tests. Det vil blive sat til enten TestBedViewEngine eller TestBedRender3 i henhold til den anvendte compiler.

Udover ovenstående, hvad er TestBed i Jasmine? TestBed er et falsk miljø til at køre Angular2-komponenttest uden browseren. –

På denne måde, hvad er førHver i vinkel?

beskriv blokke definerer en testsuite, og hver it-blok er til en individuel test. førHver løber før hver test og bruges til opsætningsdelen af en test. afterEach kører efter hver test og bruges til nedtagningsdelen af en test. Du kan også bruge beforeAll og afterAll, og disse kører én gang før eller efter alle tests.

Hvad er TestBed i manuel test?

Det prøve eksekveringsmiljø konfigureret til afprøvning . Test seng består af specifik hardware, software, operativsystem, netværkskonfiguration, produktet under prøve , anden systemsoftware og applikationssoftware.

Anbefalede: