Hvad er vidensbaseret ræsonnement?
Hvad er vidensbaseret ræsonnement?

Video: Hvad er vidensbaseret ræsonnement?

Video: Hvad er vidensbaseret ræsonnement?
Video: PS3 #2: The Undead 2024, Kan
Anonim

EN viden - baseret system (KBS) er en form for kunstig intelligens (AI), der har til formål at fange viden af menneskelige eksperter til at støtte beslutningstagning. Nogle systemer kode ekspert viden som regler og omtales derfor som regel- baseret systemer. En anden tilgang, case- baseret ræsonnement , erstatter sager med regler.

Med dette for øje, hvad er en videnrepræsentationsordning?

-en repræsentation hvori kontroloplysningerne, at bruge viden , er indlejret i viden sig selv. f.eks. computerprogrammer, vejledninger og opskrifter; disse angiver specifik anvendelse eller implementering; Relationel Viden : Det her viden knytter elementer fra et domæne til et andet domæne.

hvad er videnbaseret software? Vidensbaseret software , oftest omtalt som en vidensbaseret system (KBS), er et computerprogram, der bruger en viden base for at løse komplekse problemer og udtrække den relevante information til brugerne.

Heraf, hvad er videnbaserede agenter?

Viden - baserede agenter er disse agenter som har evnen til at opretholde en indre tilstand af viden , grund over det viden , opdatere deres viden efter observationer og foretage handlinger. Disse agenter kan repræsentere verden med en eller anden formel repræsentation og handle intelligent.

Hvad er videnrepræsentation og ræsonnement i kunstig intelligens?

Videnrepræsentation og ræsonnement (KR², KR&R) er feltet af kunstig intelligens ( AI ) dedikeret til at repræsentere information om verden i en form, som et computersystem kan bruge til at løse komplekse opgaver, såsom at diagnosticere en medicinsk tilstand eller have en dialog i et naturligt sprog.

Anbefalede: