Hvad er en hat til Raspberry Pi?
Hvad er en hat til Raspberry Pi?

Video: Hvad er en hat til Raspberry Pi?

Video: Hvad er en hat til Raspberry Pi?
Video: The Raspberry Pi Sense Hat Is Awesome! 2024, Kan
Anonim

HAT står for "Hardware knyttet ovenpå". Det er en ny hardwarespecifikation for tilføjelsesmoduler til det nye Raspberry Pi model B+. HATTE har flere fordele i forhold til ældre tillægsmoduler til Raspberry Pi . Med vores ældre HiFiBerry-kort skulle du lodde en 8-bens header på Raspberry Pi.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er Raspberry Pi sense hat?

Det Fornemme HAT er et tillægstavle til Raspberry Pi , lavet specielt til Astro Pi mission – den blev opsendt til Den Internationale Rumstation i december 2015 – og kan nu købes. Det Fornemme HAT har en 8×8 RGB LED-matrix, et fem-knaps joystick og inkluderer følgende sensorer: Gyroskop. Accelerometer.

Ved også, hvad er Pihat? Raspberry Pi B+ er designet specifikt med tilføjelsestavler i tankerne, og i dag introducerer vi 'HAT' (Hardware Attached on Top). En HAT er et tilføjelsestavle til B+, der er i overensstemmelse med et specifikt sæt regler, der vil gøre livet lettere for brugerne.

Derfor, hvor mange HAT'er kan du sætte på en Raspberry Pi?

Selv om HATTE er ikke beregnet til at blive stablet, du kan stak op til 62 HATTE og ikke have en adressekollision, for op til 992 PWM-udgange! Du skal stadig levere strøm og skrive kode til alle disse udgange, men de kan alle deler de samme SDA/SCL-ben uden problemer.

Har Raspberry Pi 4 RTC?

Re: RTC på det nye pi 4 Det er en computer. En af de ting det gør under boot er få det aktuelle klokkeslæt og dato fra NTP-servere på internettet. Du kun virkelig brug for en RTC hvis din Pi gør ikke har en internetforbindelse (eller NTP-protokol bliver blokeret til en eller anden mærkelig grund).

Anbefalede: