Hvad menes med statisk routing?
Hvad menes med statisk routing?

Video: Hvad menes med statisk routing?

Video: Hvad menes med statisk routing?
Video: Normalfordeling - hvad er det? 2024, Kan
Anonim

Statisk routing er en form for routing der opstår når en router bruger en manuelt konfigureret routing indtastning i stedet for information fra en dynamik routing Trafik. I modsætning til dynamisk routing , statiske ruter er faste og ændres ikke, hvis netværket ændres eller omkonfigureres.

Ligeledes, hvad er statisk og dynamisk routing?

Statisk routing er, når du statisk konfigurerer en router at sende trafik til bestemte destinationer i forudkonfigurerede retninger. Dynamisk routing er når du bruger en routing protokol såsom OSPF, ISIS, EIGRP og/eller BGP for at finde ud af, hvilke stier trafikken skal tage.

Ligeledes, hvad er fordelene og ulemperne ved statisk routing? Tabel 3-2 fremhæver fordele og ulemper ved statisk routing.

Ulemperne ved statisk routing inkluderer:

  • De er ikke nemme at implementere i et stort netværk.
  • Håndtering af de statiske konfigurationer kan blive tidskrævende.
  • Hvis et link mislykkes, kan en statisk rute ikke omdirigere trafik.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er statisk routing med eksempel?

Statisk ruter er en måde, vi kan kommunikere til fjernnetværk. I produktionsnetværk, statisk ruter er hovedsageligt konfigureret når routing fra et bestemt netværk til et stub-netværk.

Statisk routing.

Parameter Betyder eksempel
Undernetmaske Netværksadressen på destinationsnetværket, som jeg forsøger at nå 255.255.255.0

Er statisk routing en protokol?

Statisk routing er ikke en routing protokol ; i stedet er det den manuelle konfiguration og valg af et netværk rute , normalt administreret af netværksadministratoren. Det bruges i scenarier, hvor netværksparametrene og miljøet forventes at forblive konstante. Statisk routing er kun optimal i få situationer.

Anbefalede: