Hvad menes med offentlig statisk finale i Java?
Hvad menes med offentlig statisk finale i Java?

Video: Hvad menes med offentlig statisk finale i Java?

Video: Hvad menes med offentlig statisk finale i Java?
Video: Final Keyword in Java Full Tutorial - Final Classes, Methods, and Variables 2024, April
Anonim

EN offentlig statisk finale variabel er en kompileringstidskonstant, men en offentlig finale er bare en endelig variabel, dvs. du kan ikke gentildele værdi til den, men den er ikke en kompileringstidskonstant. Dette kan se forvirrende ud, men den faktiske forskel tillader, hvordan compileren behandler disse to variabler.

Også spurgt, hvad er statisk endelig metode i Java?

Statiske metoder kan tilsidesættes, men de kan ikke tilsidesættes for at være ikke- statisk , hvorimod endelige metoder kan ikke tilsidesættes. EN statisk metode er en metode der påkaldes gennem en klasse, snarere end et specifikt objekt i den klasse. Finale vil forhindre metode fra at blive skjult af underklasser.

hvad betyder statisk i Java? Svar. Det statisk nøgleordet angiver, at en medlemsvariabel eller metode kan tilgås uden at kræve en instansiering af den klasse, den tilhører. Enkelt sagt, det midler at du kan kalde en metode, selvom du aldrig har oprettet det objekt, som den tilhører!

På samme måde kan du spørge, hvad er forskellen mellem final og static final i Java?

Nøgle Forskelle mellem statisk og Finale i Java På den anden side, endelig nøgleord er anvendeligt til klassemetoder og variabler. Statisk variabel kan initialiseres når som helst, hvorimod en endelig variabel skal initialiseres på deklarationstidspunktet.

Hvad betyder offentlig statisk dobbelt?

I stedet for offentlig statisk void, hvilket indikerer undgå metode, ser vi offentlig statisk dobbelt , hvilken midler at returværdien fra denne metode er en dobbelt . Kode, der vises efter en returerklæring, eller et hvilket som helst andet sted, hvor det aldrig kan udføres, kaldes død kode.

Anbefalede: