Hvordan definerer du kompileringstidskonstanter i Java Hvad er brugen af kompileringstidskonstanter?
Hvordan definerer du kompileringstidskonstanter i Java Hvad er brugen af kompileringstidskonstanter?

Video: Hvordan definerer du kompileringstidskonstanter i Java Hvad er brugen af kompileringstidskonstanter?

Video: Hvordan definerer du kompileringstidskonstanter i Java Hvad er brugen af kompileringstidskonstanter?
Video: Constants in Java 2024, April
Anonim

Udarbejde - tidskonstanter og variabler. Det Java sprogdokumentation siger: Hvis en primitiv type eller en streng er defineret som en konstant og værdien er kendt på kompileringstid , det compiler erstatter konstant navn overalt i koden med dens værdi. Dette kaldes en udarbejde - tidskonstant.

Spørgsmålet er også, hvad er en kompileringstidskonstant?

EN udarbejde - tidskonstant udtryk er et udtryk, der angiver en værdi af primitiv type eller en streng, der kun er sammensat ved hjælp af følgende: Literals af primitiv type og literals af typen String. Caster til primitive typer og kaster til type String.

For det andet, hvad er kompileringstid og runtime? Runtime og kompileringstid er programmeringsudtryk, der refererer til forskellige stadier af softwareprogramudvikling. Udarbejde - tid er det tilfælde, hvor den kode, du indtastede, konverteres til eksekverbar while Run-time er det tilfælde, hvor den eksekverbare fil kører. Udarbejde - tid kontrol finder sted i løbet af kompileringstid.

Med hensyn til dette, hvad er kompileringstidskonstant i C++?

udarbejde - tid . EN udarbejde - tidskonstant er en værdi, der kan (og er) beregnes til udarbejde - tid . En køretid konstant er en værdi, der kun beregnes, mens programmet kører. Hvis du kører det samme program mere end én gang: A udarbejde - tidskonstant vil have samme værdi hver tid applikationen køres.

Hvad er konstant udtryk i Java?

EN konstant udtryk er en udtryk der giver en primitiv type eller en streng, og hvis værdi kan evalueres på kompileringstidspunktet til en bogstavelig. Simple navne, der refererer til konstant variabler. (EN konstant variabel er en variabel erklæret som endelig, hvor initializeren udtryk er i sig selv en konstant udtryk .)

Anbefalede: