Hvad er luftbrudskontakt?
Hvad er luftbrudskontakt?

Video: Hvad er luftbrudskontakt?

Video: Hvad er luftbrudskontakt?
Video: How to set Air Gap Checker (ISA3) 2024, Kan
Anonim

en luftbrudskontakt ' er en koblingsenhed, der bruger luft som dielektrikum. Air Break Switches (ABS) er bredt installeret i hele distributionsnetværk til brug som både isolation eller skifte point. De er normalt ansat i udendørs installationer.

Desuden, hvad er en make and break switch?

Ordliste Udtryk: Lave -Før- Break Make -Før- pause : I en skifte enhed, en konfiguration, hvor den nye forbindelsessti etableres, før de tidligere kontakter åbnes. Gælder for mekaniske systemer (f.eks. der bruger relæer eller manuelle skifter ) og til solid-state analoge multipleksere og skifter.

På samme måde, hvad er GOAB-switch? GOAB - Et akronym for en bandeopereret luftpause kontakt.

Desuden, hvordan fungerer en GOAB-switch?

Det switch er positivt slået, når den er i helt lukket position, så den kontakt forbliver lukket under ugunstige forhold, såsom overdreven polafbøjning, vibrationer og galopperende ledere, uden brug af klingelåse eller andre låseanordninger.

Hvad er pauseafbryder?

En belastning bryde kontakten er en afbrydelse kontakt der er designet til at give fremstilling eller går i stykker af specificerede strømme. Disse skifter bruges til at deaktivere eller aktivere et kredsløb, der har en begrænset mængde magnetisk eller kapacitiv strøm, såsom transformatorspændingsstrøm eller linjeopladningsstrømme.

Anbefalede: