Er en elektronisk signatur en original signatur?
Er en elektronisk signatur en original signatur?

Video: Er en elektronisk signatur en original signatur?

Video: Er en elektronisk signatur en original signatur?
Video: How to Make Electronic Signature 2024, April
Anonim

Det hævder den eneste værdi en Elektronisk signatur har for konkurs er, at e- Underskrift angiver, at der findes en anden kopi i papir, og at en Elektronisk signatur (og i dette tilfælde et DocuSign Elektronisk signatur ) kan ikke være en ' original ' Underskrift.

Ved også, hvad der betragtes som en original signatur?

An original elektronisk dokument er det, som underskriveren har påført sit elektroniske dokument Underskrift . Original signatur : a Underskrift tegnes (underskrevet) direkte på (papir)dokumentet med blæk (vådblæk) af den person, der er nævnt på dokumentet.

Derudover kan du bare skrive dit navn til en elektronisk signatur? Der findes en række e- Underskrift love over hele verden, såsom ESIGN og UETA, der definerer, hvad der udgør en juridisk bindende signatur. Bare at skrive dit navn ind i et dokument kan ikke binde Underskrift til dokumentet. Du skal have specialsoftware som ApproveMe til at 'hash' dokumentindholdet.

Ligeledes spørger folk, er en elektronisk signatur det samme som en digital signatur?

Den væsentligste forskel mellem de to er det digital signatur bruges hovedsageligt til at sikre dokumenter og er autoriseret af certificeringsmyndigheder mens Elektronisk signatur er ofte forbundet med en kontrakt, hvor underskriveren har fået intentionen om at gøre det.

Kan du være vidne til en elektronisk signatur?

det er muligt at vidne til elektroniske signaturer gennem vidne være fysisk til stede, når Elektronisk signatur anvendes og anvender deres egne Underskrift ( elektronisk for ellers).

Anbefalede: