Hvad er instansbutik AWS?
Hvad er instansbutik AWS?

Video: Hvad er instansbutik AWS?

Video: Hvad er instansbutik AWS?
Video: #40 Amazon EC2 Instance Store | Why and When to use? | Difference between EBS and Instance Store 2024, Kan
Anonim

An AWS instansbutik er en midlertidig opbevaring type placeret på diske, der er fysisk tilsluttet en værtsmaskine. Forekomstbutikker består af enkelt eller flere eksempel butik mængder eksponeret som blokenheder. Blok opbevaring på AWS fås med AWS EBS. En gang en eksempel er afsluttet, går alle dens data tabt.

Folk spørger også, hvad er forskellen mellem instansbutik og EBS i AWS?

EBS volumen er netværkstilsluttet drev, hvilket resulterer i langsom ydeevne, men data er vedvarende, hvilket betyder, at selvom du genstarter eksempel data vil være der. Eksempelbutik er fysisk tilsluttet enhed, som giver bedre ydeevne, men data vil gå tabt én gang eksempel er genstartet.

Derudover, hvad er opstartstid for en instansbutiksunderstøttet instans i AWS? 1 til 5

Spørgsmålet er også, hvad er EBS-instanslagring?

en " EBS -støttet" eksempel er en EC2 eksempel som bruger en EBS volumen som dets rodenhed. Du kan tænke på EBS bind som en slags Network Attached Opbevaring . Hvis den virtuelle maskines hardware fejler, vil den EBS volumen kan simpelthen flyttes til en anden virtuel maskine og genstartes. I teorien vil du ikke miste nogen data.

Hvordan åbner jeg en ec2-forekomstbutik?

Åbn din Amazon EC2 konsol på aws .amazon.com/ ec2 og klik på " Start Instance ". Vælg din AMI og eksempel skriv de næste 2 trin, og klik på "Næste: Konfigurer Forekomst Detaljer". For at få SSD til eksempel butik , vælg venligst en eksempel type med SSD.

Anbefalede: