Indholdsfortegnelse:

Hvordan fikser jeg linetype-skalaen i AutoCAD?
Hvordan fikser jeg linetype-skalaen i AutoCAD?

Video: Hvordan fikser jeg linetype-skalaen i AutoCAD?

Video: Hvordan fikser jeg linetype-skalaen i AutoCAD?
Video: Como configurar layers tracejadas AutoCad - 2021 (configurar corretamente no Model Space e Layout) 2024, Kan
Anonim

Følg disse trin for at indstille linjetypeskalaen på tastaturet:

  1. Type LTSCALE (eller LTS) og tryk på Enter. AutoCAD svarer med en prompt og beder dig om vægt faktor.
  2. Indtast den værdi, du ønsker for linetype skala og tryk på Enter. Det nemmeste valg er at indstille linetype skala til tegningen vægt faktor.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan ændrer jeg linjetypen i AutoCAD?

Lave om det Linjetype af valgte objekter Højreklik i tegneområdet, og vælg Egenskaber fra genvejsmenuen. Klik på på paletten Egenskaber Linjetype , og derefter pil ned. Fra rullelisten skal du vælge linjetype som du vil tildele til objekterne. Tryk på Esc for at fjerne valget.

Desuden, hvad er Psltscale? PSLTSCALE . Når en tegning ses i et layout, vises linjerne i forhold til viewport-skaleringsfaktoren. Du kan indstille PSLTSCALE systemvariabel for at opretholde den samme linjetypeskalering for objekter, der vises ved forskellige zoomfaktorer i et layout og i en layoutvisningsport.

Desuden, hvordan ændrer jeg linetype-skalaen i layoutet?

Til lave om det linetype skala , åbn Linjetype Manager. Klik om nødvendigt på Vis detaljer og i det aktuelle objekt vægt tekstboks, skriv vægt faktor du ønsker. Klik på OK. Nu bruger alle objekter, du tegner, det aktuelle objekt linetype skala.

Hvordan redigerer man en linjetype?

Start AutoCAD og skift til kommandotilstand. Skriv "- linjetype ." AutoCAD svarer med "?/Create/Load/Set:" Indtast "L" (for Load), når du bliver bedt om det. En dialogboks vises, hvor du kan vælge den fil, du vil indlæse. Vælg den fil, du har redigeret, og klik derefter på "Åbn."

Anbefalede: