Hvad er controller i API?
Hvad er controller i API?

Video: Hvad er controller i API?

Video: Hvad er controller i API?
Video: REST API - Controllers and Actions 2024, Kan
Anonim

Web API-controller . Web API-controller ligner ASP. NET MVC controller . Den håndterer indgående HTTP-anmodninger og sender svar tilbage til den, der ringer. Web API-controller er en klasse, som kan oprettes under Controllere mappe eller enhver anden mappe under dit projekts rodmappe.

Desuden, hvad er forskellen mellem controller og API-controller?

Du kan selvfølgelig kombinere begge dele med en ApiController imødekomme AJAX-opkald fra en MVC-side. I bund og grund controller bruges til mvc og api - controller bruges til hvile- API du kan bruge begge i samme program, som du har brug for. Funktion til dynamisk at tilføje to strenge eller tilføje to tal?

Man kan også spørge, hvordan tilføjer jeg en controller til Web API? Trin 1: I Solution Explorer skal du højreklikke på Controllere mappe og gå til Tilføje og vælg Controller . Trin 2: I det næste Tilføje Stilladsguiden, vælg Web API fra venstre rude og vælg Web API 2 Controller - Tøm fra højre rude. Klik på Tilføje.

Når man tager dette i betragtning, hvad er forskellen mellem MVC-controller og Web API?

Der er mange forskelle mellem MVC og Web API , herunder: Vi kan bruge MVC for at udvikle Web applikation, der svarer som både data og visninger, men den Web API bruges til at generere HTTP-tjenester, der kun svarer som data. Men MVC returnerer dataene i JSON-format ved at bruge JSONResult.

Hvad er en controller i programmering?

Controllere . EN controller er bindeleddet mellem en bruger og systemet. Det giver brugeren input ved at sørge for, at relevante synspunkter præsenteres på passende steder på skærmen. Det giver midler til brugeroutput ved at præsentere brugeren for menuer eller andre måder at give kommandoer og data på.

Anbefalede: