Kan jeg gemme en JPG som PDF?
Kan jeg gemme en JPG som PDF?

Video: Kan jeg gemme en JPG som PDF?

Video: Kan jeg gemme en JPG som PDF?
Video: Hoe maak je een PDF van een foto? - JPG naar PDF - PNG naar PDF 2024, Kan
Anonim

Du kan konverter billeder (jpeg, png, gif, bmp, jpg ) til PDF filer ved at bruge en PDF konverter. Du skal blot åbne billedet med en fremviser, klikke på Udskriv og vælge PDF printer at konvertere billedet til PDF.

På samme måde kan du spørge, kan jeg gemme en JPEG som en PDF?

Åbn PDF hvis det er nødvendigt. Tryk på Åbn PDF , og vælg derefter et program, der skal bruges, hvis du bliver bedt om det. Din PDF vil være gemt i "Billede til PDF Converter" mappe i din Androids standardlager. Du kan find det ved at bruge din Androids File Explorer for at åbne dit lager og trykke på "Billede til PDF Converter" mappe.

Ligeledes kan du gemme en PDF som en JPEG i Adobe Reader? At konvertere en PDF fil til jpeg dig skal have Adobe Acrobat , ikke gratis Adobe Reader . Ved brug af Adobe Acrobat XI du kan gå til menuen Filer -> Gemme Som Andet -> Billede -> JPEG til gør at.

Hvordan gemmer du i denne forbindelse en PDF som en JPEG i Windows 10?

Så her er, hvordan du konverterer pdf til , 8, 7: Trin 1: Højreklik på PDF Fil for at åbne den med Word. Trin 2: Når filen er åben før dig, skal du klikke på Filer > Gemme Som og vælg outputformat som JPG . Du kan også ændre navnet på PDF Filer her som vist nedenfor, og vælg en placering til Gemme det.

Kan jeg gemme et Word-dokument som en JPEG?

Tryk på knappen "Udskriv skærm" på tastaturet for at kopiere den synlige del af Word dokument . Gå til menuen Start og åbn Microsoft Paint. Vælg " Gemme Som" i Fil menu og navngiv fil . Under fil navn, sørg for at dokument forlængelse er. jpeg eller. jpg for at sikre, at du har en JPEG-fil.

Anbefalede: