Hvad er Bixby-nøglen på en Samsung-telefon?
Hvad er Bixby-nøglen på en Samsung-telefon?

Video: Hvad er Bixby-nøglen på en Samsung-telefon?

Video: Hvad er Bixby-nøglen på en Samsung-telefon?
Video: Easy way to Turn Off Samsung Galaxy (also to remove Bixby) #phonetips #samsung #phone #shorts 2024, Kan
Anonim

Hvad er Bixby ? Bixby er Samsung efterretningsassistent først introduceret på Galaxy S8 og S8+. Du kan interagere med Bixby ved hjælp af din stemme, tekst, ortaps. Det er dybt integreret i telefon , hvilket betyder det Bixby er i stand til at udføre mange af de opgaver, du laver på din telefon.

Hvordan bruger jeg min Samsung Bixby på denne måde?

Bixby kræver en aktiv Samsung ID.

Bixby stemme

  1. Tryk og hold Bixby-knappen på siden af enheden nede, mens du taler kommandoer.
  2. Fra Bixby Voice-popup, gennemgå prompten og tryk derefter på Fuld skærm efter behov.
  3. Fra Bixby Voice-skærmen, gennemgå eller søg efter tilgængelige kommandoer og tryk derefter på Bixby-ikonet for at begynde at lytte.

Ligeledes, hvad er Bixby, og hvordan virker det? Bixby redigerer billeder, sender beskeder og skriver e-mails på kommando. Alt hvad du gør på din telefon via berøring, du bør være i stand til gør via stemme med Bixby . Det kan styrer også nogle smarte husholdningsapparater og Internetof Things (IoT) enheder, herunder smarte køleskabe, tv'er og snesevis af andre Samsung-enheder.

Folk spørger også, hvad er Bixby home på min Samsung-telefon?

Bixby , Samsungs stemmeassistent på sin Galaxy smartphones, har sin egen dedikerede knap, så den kan bruges, når du vil - også ved et uheld. Men der er også Bixby hjem , som er det skærm til det venstre af hjemmet skærm, der tilbyder up-information fra andre apps, din kalender og meget mere.

Hvad er Bixby-knappen?

Samsungs digitale assistent Bixby gør det nemt at udføre de mest almindelige opgaver på din telefon. Samsungs mål er at hjælpe dig med at udføre opgaver med din stemme, der traditionelt udføres ved berøring. Du kan trykke på og holde Bixby nøgle at bruge Bixby Stemme til at tale med assistenten.

Anbefalede: