Virker SharkBite med PEX?
Virker SharkBite med PEX?

Video: Virker SharkBite med PEX?

Video: Virker SharkBite med PEX?
Video: 2” PEX-a Expansion tool #plumbing #tools #milwaukeetools 2024, Kan
Anonim

SharkBite Universal messing push-to-connect fittings er kompatible med PEX , Kobber, CPVC, PE-RT og HDPE rør. SharkBite beslag leveres med en PEX afstivning forspændt i beslaget til PEX , PE-RT og HDPE. Det PEX afstivning gør behøver ikke fjernes for kobber- eller CPVC-applikationer.

På denne måde er SharkBite det samme som PEX?

SharkBite er et populært mærke for push-fit eller stab-in VVS-armaturer. Med en smule indsats skubber røret ind i SharkBite og holdes på plads af små tænder. Mellem kobber og PEX , SharkBite er det eneste stik der virker enten med kobberrør el PEX rør.

lækker hajbid? Generelt kun SharkBite fittings lække på grund af en af disse årsager: Røret var ikke korrekt afgratet før installationen. Røret har ridser eller snavs på ydersiden, der forhindrer O-ringen i at få en vandtæt tætning.

Heraf, hvor langt går PEX ind i SharkBite?

PEX STIFTER SharkBite Universalbeslag (3/8" til 1") komme med et integral PEX Afstivning. 1/4" (3/8" OD) fittings kræver ikke PEX afstivninger.

Hvorfor er PEX forbudt i Californien?

PEX forbudt Fra Californien '01 Kode. Uponor Wirsbo sagde det PEX rør blev indført i Californien i 1990, og at produktet hjælper med at løse problemer i områder med aggressive jordbundsforhold, som kobberrør ikke kan løse.

Anbefalede: