Er BCS en professionel organisation?
Er BCS en professionel organisation?

Video: Er BCS en professionel organisation?

Video: Er BCS en professionel organisation?
Video: BCS Foreign Cadre Lifestyle। Bangladesh Civil Service #bcs #motivation #bcsexam BCS Cadre Story 2024, Kan
Anonim

The British Computer Society ( BCS ) er en faglige organ og et lærd samfund, der repræsenterer dem, der arbejder med informationsteknologi (IT) og datalogi, både i Storbritannien og internationalt.

Ligeledes er BCS-kvalifikationer det værd?

Oprindeligt besvaret: Er en BCS diplom i virksomhedsanalyse værdi indsatsen? Kort svar er ja, jeg har for nylig afsluttet kvalifikation , plus det er faktisk ikke nogen indsats overhovedet, hvis du er eller ønsker at være en BA. Der er dækket meget over en relativ kort tid, så du skal være fokuseret.

Man kan også spørge, hvad er en BCS-kvalifikation? Det BCS Videregående uddannelse Kvalifikationer er en UK Honours Degree-ækvivalent kvalifikation . De giver en rute til post-graduate studier ved en række britiske universiteter og fuldt professionelt medlemskab af BCS . Der er tre eksamensniveauer, som dækker en bred vifte af IT-emner.

Efterfølgende kan man også spørge, om BCS svarer til en grad?

Det BCS Higher Education Qualification er en professionel kvalifikation, der fører op til charterstatus inden for IT, og anses som værende tilsvarende til en hæder grad.

Hvornår blev BCS grundlagt?

1957

Anbefalede: