Indholdsfortegnelse:

Hvad skal man gøre under aktivitet i UiPath?
Hvad skal man gøre under aktivitet i UiPath?

Video: Hvad skal man gøre under aktivitet i UiPath?

Video: Hvad skal man gøre under aktivitet i UiPath?
Video: UiPath Do While Activity | Practical | Beginner Tutorial | yellowgreys 2024, Kan
Anonim

Det Gør under aktivitet giver dig mulighed for at udføre en bestemt del af din automatisering mens en betingelse er opfyldt. Når den angivne betingelse ikke længere er opfyldt, forlader projektet sløjfen. Denne type aktivitet kan være nyttigt at træde gennem alle elementerne i et array eller udføre en bestemt aktivitet flere gange.

Med hensyn til dette, gør Mens VS mens Uipath?

Det Mens Aktivitet. Det Mens aktivitet giver dig mulighed for at udføre en bestemt proces gentagne gange, mens en bestemt betingelse er opfyldt. Hovedforskellen mellem dette og Gøre imens aktivitet er, at betingelsen i den første evalueres, før løkkens krop udføres.

Man kan også spørge, hvordan tilføjer jeg en forsinkelse i Uipath? Tilføje -en Forsinke aktivitet og forbinde den til den tidligere tilføjede aktivitet. Vælg aktiviteten, og skriv 00:00:20 i panelet Egenskaber i feltet Varighed. Dette er de 20 sekunder forsinke det vil være mellem de to loggede beskeder. Tilføje en anden skrivelinjeaktivitet, og tilslut den til den tidligere tilføjede aktivitet.

Hvad er Do While loop-syntaksen deraf?

Syntaks . gør { erklæring(er); } mens (tilstand); Bemærk, at det betingede udtryk vises i slutningen af sløjfe , så udsagn(erne) i sløjfe udføres én gang, før tilstanden testes. Hvis betingelsen er sand, springer kontrolstrømmen tilbage til gør , og erklæringen(erne) i sløjfe udføres igen.

Hvordan kan du oprette en ny variabel i Uipath studio?

Fra en aktivitets krop

  1. Fra panelet Aktiviteter skal du trække en aktivitet til panelet Designer. Højreklik på et felt, og vælg Opret variabel fra kontekstmenuen, eller tryk på Ctrl+K. Feltet Indstil var vises.
  2. Udfyld navnet og tryk på Enter. Variablen oprettes og er synlig i feltet.

Anbefalede: