Indholdsfortegnelse:

Hvad er brugen af makrofunktion?
Hvad er brugen af makrofunktion?

Video: Hvad er brugen af makrofunktion?

Video: Hvad er brugen af makrofunktion?
Video: How to Create Macros in Excel Tutorial 2024, April
Anonim

Hvad er en makro ? EN makro er en lagret række af kommandoer, der udfører en handling eller en række handlinger. Dette funktion kan bruges til at tilføje funktionalitet eller automatisere simple opgaver, såsom at udføre en handling, når brugeren klikker på en kommandoknap.

Hvad er en makro i forhold til dette, og hvorfor er den nyttig?

EN makro er en automatiseret inputsekvens, der efterligner tastetryk eller musehandlinger. EN makro bruges typisk til at erstatte en gentagne serie af tastatur- og mushandlinger og er almindelige i regnearks- og tekstbehandlingsprogrammer som MS Excel og MS Word. Filtypenavnet på en makro er almindeligvis. MAC.

Man kan også spørge, hvad er makro forklare med eksempel? EN makro (som står for "makroinstruktion") er et programmerbart mønster, som oversætter en bestemt sekvens af input til en forudindstillet sekvens af output. Når koden er forbehandlet før kompilering, vil makro vil blive udvidet hver gang det sker. For eksempel ved at bruge vores makro sådan her: int num =kvadrat(5);

Spørgsmålet er også, hvad er en makro i en database?

EN Makro er et værktøj, der giver dig mulighed for at automatisere opgaver og tilføje funktionalitet til dine formularer, rapporter og kontroller. Makroer give en måde at køre kommandoer på uden at skulle skrive eller endda kende VBA-kode, og der er meget, du kan opnå bare med Makroer.

Hvordan opretter jeg en makro?

Sådan opretter du en Excel-makro

  1. Naviger til fanen Udvikler, og vælg knappen Optag makro i kodegruppen ELLER klik på knappen i nederste venstre hjørne af din skærm, der ligner et regneark med en rød prik i øverste venstre hjørne.
  2. Opret et navn til din makro.
  3. Vælg en genvejstast.
  4. Vælg, hvor du vil gemme din makro.

Anbefalede: