Er Ipads låst til en transportør?
Er Ipads låst til en transportør?

Video: Er Ipads låst til en transportør?

Video: Er Ipads låst til en transportør?
Video: Carrier Unlock Any iPhone or iPad 2024, April
Anonim

iPad modeller udstyret med trådløs mobil dataforbindelse (3G eller 4G+LTE), uanset generation, er "ulåst" og ikke bundet til en transportør i USA. Men bare fordi iPad sælges ulåst betyder ikke, at nogen specifik version af enheden vil fungere på alle transportører.

Folk spørger også, er iPad-professionelle låst til en transportør?

iPad Pros er ikke låst til en transportør . Du kan indsætte et nyt SIM-kort og bruge det på et hvilket som helst kompatibelt netværk.

Man kan også spørge, hvordan skifter jeg transportør på min iPad? Opdater dine operatørindstillinger på din iPhone oriPad

  1. Sørg for, at din enhed er forbundet til et Wi-Fi- eller mobilnetværk.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt > Om. Hvis en opdatering er tilgængelig, vil du se en mulighed for at opdatere dine operatørindstillinger.

Heraf, er Apple-ure låst til operatører?

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) gør ikke låse til noget specifikt transportør . De cellulære funktioner kræver en transportør plan for din parrede iPhone, der inkluderer support til Apple Watch . Nej, eSIM er tændt Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) er ikke Låst til en transportør efter at den er blevet aktiveret.

Vil en ulåst iPad fungere på AT&T?

Den nye iPad Luft har en usædvanlig kraft: det er den ulåst og klar til brug på enhver udbyder, bekræftede Apple til PCMag. Der er én undtagelse: hvis du vil bruge din iPad på ethvert tidspunkt på Sprint. Mere om det om et øjeblik, men evt iPad bør arbejde på AT&T , T-Mobile og Verizon uden problemer.

Anbefalede: