Indholdsfortegnelse:

Har iPads SD-kortpladser?
Har iPads SD-kortpladser?

Video: Har iPads SD-kortpladser?

Video: Har iPads SD-kortpladser?
Video: 7 аксессуаров для iPad, которые не сломают банк в это Рождество! 2024, Kan
Anonim

Det iPad gør ikke har -en MicroSD-kortplads , heller ikke nogen form for hukommelseskortslot . Æble gør sælge valgfri tilslutningssæt, der understøtter SD-kort , selvom disse har begrænset funktionalitet. I de fleste tilfælde vil du brug for at finde en alternativ måde at gemme data på kan tilgås af iPad.

Kan du tilsvarende tilføje et SD-kort til en iPad?

Det iPad modeller gør ikke har en SD kort eller en MicroSD kort slot, men det er sagtens muligt at tilføje ekstern opbevaring til moderne iPad enheder enten via Lightning-stikket eller trådløst.

For det andet, hvordan kan jeg tilføje mere lagerplads til min iPad? Åbn appen Indstillinger på din iPad . Naviger til AppleID > iCloud > Administrer Opbevaring . Vælg nu Skift Opbevaring Plan mulighed. Vælg planen i henhold til dine behov, og tryk derefter på Køb for at købe den valgte iCloud opbevaring plan.

Hvilke tablets har i denne forbindelse SD-kortpladser?

tablets med sd slots

  • Samsung - Galaxy Tab A 7" 8GB - Sort.
  • Samsung - Galaxy Tab E - 9.6" - 16GB - Sort.
  • Samsung - Galaxy Tab S2 - 8" - 32GB - Sort.
  • Samsung - Galaxy Tab S2 - 8" - 32GB - Guld.
  • Samsung - Galaxy Tab A - 10.1" - 16GB - Sort.
  • Amazon - Fire HD 10 - 10,1" - Tablet - 32GB 7. generation, 2017-udgivelse - Sort.

Understøtter iOS 13 ekstern lagring?

Nå, teknisk set er det iPadOS 13 det er medbringende support til ekstern lagring til iPad , men det er lige meget, hvad Apple kalder styresystemet, så længe det er gør tricket. iPadOS understøtter ekstern lagring , afslørede Apple på scenen ved WWDC 2019 i mandags, herunder ydre kører, USB drev og SD-kort.

Anbefalede: