Indholdsfortegnelse:

Hvad er aktivitetslivscyklus i Android Studio?
Hvad er aktivitetslivscyklus i Android Studio?

Video: Hvad er aktivitetslivscyklus i Android Studio?

Video: Hvad er aktivitetslivscyklus i Android Studio?
Video: The Activity Lifecycle Explained - Android Studio Tutorial 2024, April
Anonim

Android aktivitets livscyklus . An aktivitet er den enkelte skærm i android . Det er som vindue eller ramme i Java. Ved hjælp af aktivitet , kan du placere alle dine UI-komponenter eller widgets på en enkelt skærm. Den 7 livscyklus metode til Aktivitet beskriver hvordan aktivitet vil opføre sig i forskellige stater.

Hvis du tager dette i betragtning, hvordan kan du bruge aktivitetslivscyklus i Android?

Aktivitetens livscyklus består af 7 metoder:

  1. onCreate(): Det kaldes, når en aktivitet først oprettes.
  2. onStart(): Denne metode kaldes, når en aktivitet bliver synlig for brugeren.
  3. onResume(): Det kaldes lige før brugeren begynder at interagere med applikationen.

Derudover, hvad er de forskellige faser af aktivitetens livscyklus? Generelt er aktiviteter i vores android ansøgning vil gå igennem en forskellige stadier i deres livscyklus . I android , Aktivitet klasse har 7 tilbagekaldsmetoder som onCreate(), onStart(), onPause(), onRestart(), onResume(), onStop() og onDestroy() for at beskrive, hvordan aktivitet vil opføre sig kl forskellige stadier.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er en aktivitet i Android Studio?

En aktivitet er en applikationskomponent, der giver en skærm, som brugere kan interagere med for at gøre noget, såsom at ringe til telefonen, tage et billede, sende en e-mail eller se et kort. Hver aktivitet får et vindue, hvor dens brugergrænseflade kan tegnes.

Hvad gør finish () i Android?

Afslut() metode vil ødelægge den aktuelle aktivitet. Du kan bruge denne metode i tilfælde, hvor du ikke ønsker, at denne aktivitet skal indlæses igen og igen, når brugeren trykker på tilbage-knappen. Dybest set rydder det aktiviteten fra.

Anbefalede: