Indholdsfortegnelse:

Hvad er gitterlayout i Android Studio?
Hvad er gitterlayout i Android Studio?

Video: Hvad er gitterlayout i Android Studio?

Video: Hvad er gitterlayout i Android Studio?
Video: Mastering Enterprise Network Switches: VLANs, Trunking, Whitebox and Bare Metal Switches 2024, Kan
Anonim

Det GridLayout består i det væsentlige af en række usynlige vandrette og lodrette gitter linjer, der tjener til at opdele layout se i en række rækker og kolonner, med hver krydsende række og kolonne danner en celle, som igen kan indeholde en eller flere visninger.

Spørgsmålet er også, hvad er gitterlayout Android?

android .widget. GridLayout . EN layout der placerer sine børn i en rektangulær gitter . Det gitter er sammensat af et sæt uendeligt tynde linjer, der adskiller visningsområdet i celler. I hele API'et, gitter linjer er refereret af gitter indekser.

Ved også, hvordan du bruger tabellayout? Android TableLayout vil blive arrangeret grupper af visninger i rækker og kolonner. Du vil brug den < TableRow > element for at bygge en række i bord . Hver række har nul eller flere celler; hver celle kan indeholde et View-objekt. Tabellayout containere viser ikke kantlinjer for deres rækker, kolonner eller celler.

Spørgsmålet er også, hvad er forskellen mellem GridView og GridLayout?

EN GridView er en ViewGroup, der viser elementer i todimensionelt rullegitter. Varerne i gitter kommer fra ListAdapter, der er knyttet til denne visning. Hvorimod en GridLayout er et layout, der placerer sine børn i en rektangulært gitter.

Hvor mange typer layout er der i Android?

Almindelige Android-layouts

  • Lineær Layout. LinearLayout har ét mål i livet: placere børn i en enkelt række eller kolonne (afhængigt af om dens android:orientering er vandret eller lodret).
  • Relativt layout.
  • PercentFrameLayout og PercentRelativeLayout.
  • GridLayout.
  • Koordinator Layout.

Anbefalede: