Hvad er en Kwikset kontrolnøgle?
Hvad er en Kwikset kontrolnøgle?

Video: Hvad er en Kwikset kontrolnøgle?

Video: Hvad er en Kwikset kontrolnøgle?
Video: Kwikset Key Control Deadbolts- Mr. Jingles | HD Supply 2024, Kan
Anonim

Det Kwikset 6-benet Kontrolnøgle Blank er designet til at blive brugt med de fleste 6-Pin Kwikset stift- og tumblerindgangsknapper og 780/785-seriens dødbolte. Når kontrolnøgle blank skæres til det specifikke nøgle klippes af låsen, vil den fjerne cylinderen uden at skulle tage låsen af døren.

Tilsvarende, er alle Kwikset-nøgler ens?

KCTV5 gik til et stort stormagasin og var i stand til at købe seks Kwikset låse, fem med samme serienummer på bagsiden, hvilket betyder låsene og nøgler er samme . Du kan tage din lås og nøgle med til en låsesmed og få dem til at indtaste den igen, hvilket gør den unik.

Findes der på samme måde en hovednøgle til Kwikset-låse? Oprettelse af en hovednøgle for en Kwikset lås giver dig bekvemmeligheden ved at åbne alle dine låse med en enkelt nøgle . De fleste lejlighedskomplekser og hoteller opererer på en hovednøgle eller kortsystem. For at tillade indtastning ved hjælp af din originale og hovednøgler , skift stifterne i låse mekanismer i hver dør.

Udover ovenstående, hvad er en kontrolnøgle til låse?

Kontrolnøgle , Fjernelse Nøgle , Trække Nøgle Forskellige navne, samme funktion. Dette er en nøgle der kræves til fjernelse og montering af låse kerner. Det gør ikke låse eller lås din op låse som en almindelig nøgle . Nogle låse skal være i ulåst position for at fjerne låse kerne.

Er det billigere at genindlæse eller udskifte låse?

På grund af den ekstremt lave pris på nøglestifterne i låse , gentastning er næsten altid meget billigere end at få din låse ændret. For eksempel hvis din bolig har flere låse og hver låse har en anden nøgle, hvilket kan være ubelejligt, kan du ønske det gentast det låse at alle matcher den samme nøgle.

Anbefalede: