Er Weiser og Kwikset det samme?
Er Weiser og Kwikset det samme?

Video: Er Weiser og Kwikset det samme?

Video: Er Weiser og Kwikset det samme?
Video: Inside Look at Bypass Tool for Kwikset & Weiser Knobs (Through-The-Lock) 2024, Kan
Anonim

Kwikset er en del af Hardware and Home Improvement Group af Stanley Black & Decker, som også ejer låsesæt-producenter Weiser og Baldwin. Kwikset låse har nu udviklet sig til at omfatte mange Weiser funktioner, og Weiser låse bruges nu Kwiksets "SmartKey" selv genindtastelig låseteknologi og Kwikset nøglebaner.

Desuden, er Kwikset- og Weiser-nøgler kompatible?

Generelt, a Kwikset nøgle kan laves, så den passer til en Weiser lås, men ikke omvendt. Heller ikke kompatibel med Schlage.

For det andet, er Schlage og Weiser udskiftelige? Samlet set begge dele Weiser og Schlage er værd at overveje, bare husk på, at deres kilegange er ret forskellige, og du kan muligvis ikke gentaste Weiser til en Schlage nøgle og omvendt. Så hvis du allerede har låse af et af disse mærker, er det tilrådeligt at gå med det mærke for enhver ekstra lås.

I betragtning af dette, er alle Kwikset-nøgler ens?

KCTV5 gik til et stort stormagasin og var i stand til at købe seks Kwikset låse, fem med samme serienummer på bagsiden, hvilket betyder låsene og nøgler er samme . Du kan tage din lås og nøgle med til en låsesmed og få dem til at indtaste den igen, hvilket gør den unik.

Hvad er en Weiser nøglegang?

Introduktion Weisers nøgle Control Deadbolt, med SmartKey re- nøgle teknologi, et revolutionerende omkostnings- og tidsbesparende alternativ til master keying. Med den første og eneste to-cylindrede Nøgle Control Deadbolt, begge cylindere kan gentastes på få sekunder uden at fjerne låsen fra døren.

Anbefalede: