Hvad er et Java TreeMap?
Hvad er et Java TreeMap?

Video: Hvad er et Java TreeMap?

Video: Hvad er et Java TreeMap?
Video: Рефакторинг: switch vs if-else vs enum vs HashMap [Шаблон "Команда"] 2024, Kan
Anonim

Java trækort klasse er en rød-sort træ baseret implementering. Det giver et effektivt middel til at gemme nøgle-værdi-par i sorteret rækkefølge. De vigtige punkter vedr Java trækort klasse er: Java trækort indeholder værdier baseret på nøglen. Det implementerer NavigableMap-grænsefladen og udvider AbstractMap-klassen.

Med hensyn til dette, hvad er TreeMap i Java med eksempler?

TreeMap i Java med eksempel . Af Chaitanya Singh | Arkiveret under: Java Samlinger. Trækort er rød-sort træ baseret NavigableMap implementering. Den er sorteret efter den naturlige rækkefølge af dens nøgler. Trækort klasse implementerer kortgrænseflade svarende til HashMap-klassen.

Man kan også spørge, hvordan fungerer et TreeMap? Trækort i Java. Det Trækort bruges til at implementere kortgrænsefladen og NavigableMap sammen med den abstrakte klasse. Også alle dens elementer gemmer sig i Trækort er sorteret efter nøgle. Trækort udfører sortering i naturlig rækkefølge på sin nøgle, det giver dig også mulighed for at bruge Comparator til tilpasset sorteringsimplementering.

Udover dette, hvorfor bruger vi TreeMap i Java?

Det TreeMap i Java er Brugt at implementere kortgrænseflade og NavigableMap sammen med den abstrakte klasse. Kortet er sorteret efter den naturlige rækkefølge af dets nøgler eller af en komparator, der leveres på tidspunktet for oprettelse af kortet, afhængigt af hvilken konstruktør der er Brugt.

Hvad er forskellen mellem TreeMap og HashMap i Java?

Major Forskellen mellem HashMap og TreeMap Trækort er et eksempel på et SortedMap og er implementeret af er implementeret af Rød-Sort træ, hvilket betyder at rækkefølgen af nøglerne er sorteret. HashMap giver på den anden side ingen sådan garanti. Det er implementeret af Hash Table.

Anbefalede: