Hvornår blev pundtegn til hashtag?
Hvornår blev pundtegn til hashtag?

Video: Hvornår blev pundtegn til hashtag?

Video: Hvornår blev pundtegn til hashtag?
Video: Hvornår blev Max Münster en mandemand? 2024, April
Anonim

Hashtagget blev først bragt til Twitter d 23. august 2007 af Chris Messina. Før dette var hash-symbolet (eller pund) blevet brugt på forskellige måder rundt omkring på nettet, hvilket hjalp Chris med at udvikle sit detaljerede forslag til brug af hashtags på Twitter.

Hvilket hashtag eller pund-tegn kom derfor først?

Oprindelsen af først # ( pund ) skilt er ikke helt klart, men sprogforskere mener det kom om, fordi det var nemmere at skrive end L-B . Det # skilt blev endnu mere populær i 1960'erne, da BellLabs brugte det på sine telefoner.

Desuden, hvorfor kalder de pundtegnet for et hashtag? Ordet hashtag , bruges til at henvise til symbol (#) i Twitter, er en kombination af ordet hash fra hash-mærke og ordet tag, en måde at markere noget, der hører til en bestemt kategori.

På denne måde, hvornår blev pundtegnet opfundet?

Det vides ikke med sikkerhed, hvornår den vandrette linie eller linjer, som angiver en forkortelse, først blev trukket gennem L. Imidlertid er der i Bank of England Museum en cheque dateret 7. januar 1661 med et klart kendeligt £ skilt . Da Banken blev grundlagt i 1694, var £ skilt var i almindelig brug.

Hvem startede hashtagget?

Chris Messina

Anbefalede: