Hvordan tjekker StringBuilder er tom eller ej i C#?
Hvordan tjekker StringBuilder er tom eller ej i C#?

Video: Hvordan tjekker StringBuilder er tom eller ej i C#?

Video: Hvordan tjekker StringBuilder er tom eller ej i C#?
Video: Sådan tjekker du ind på selvbetjeningsautomaterne 2024, Kan
Anonim

Længdemetoden for StringBuilder eller StringBuffer-klassen returnerer længden af den sekvens af tegn, den har i øjeblikket. Som du kan se i eksemplet, til tjek om det StringBuilder er tom , få længden af StringBuilder objekt. Hvis længden er 0, er den det tom , Ellers ikke.

Desuden, hvordan kontrollere StringBuilder er tom eller ej i C#?

Returneret heltalsværdi repræsenterer længden af StringBuilder eksempel. Så vi kan kontrollere om en StringBuilder objekt er tom ved at bruge dens egenskab Længde. Hvis StringBuilder . Length egenskab returnerer nul (0), så kan vi bestemme det StringBuilder objekt er tom ( ingen karakter findes i StringBuilder ).

hvad er brugen af StringBuilder i C#? I c# , StringBuilder er en klasse, som er Brugt at repræsentere en foranderlig streng af tegn, og det er et objekt af System. Tekst navneområde. Som snor i c# , vi kan brug -en StringBuilder at skabe en variabel til at indeholde enhver form for tekst, som er en sekventiel samling af tegn baseret på vores krav.

På samme måde kan du spørge, hvordan gør du en StringBuilder tom?

Sletmetoden accepterer to parametre, startindeks og slutindeks. Til klar indholdet, vil vi give 0 som startindeks og længden af StringBuilder objekt som slutindeks til klar alt det har. Som du kan se på outputtet, er indholdet af StringBuilder ryddes ved starten af løkken.

Kan en streng være null C#?

I C# , IsNullOrEmpty() er en snor metode. EN streng vil være nul hvis den ikke er blevet tildelt en værdi. EN streng vil være tom, hvis den er tildelt "" eller Snor . Tom (en konstant for tom strenge ).

Anbefalede: