Er Android et godt styresystem?
Er Android et godt styresystem?

Video: Er Android et godt styresystem?

Video: Er Android et godt styresystem?
Video: PLAYSTATION - ТЕЛЕФОН! 2024, Kan
Anonim

Android har været det bedst sælgende operativsystem på verdensplan på smartphones siden 2011 og på tablets siden 2013. Fra maj 2017 har det over to milliarder månedlige aktive brugere, den største installerede base af nogen operativ system , og fra januar 2020 har Google Play Butik over 2,9 millioner apps.

Ligeledes spørger folk, er Android det bedste operativsystem?

Samsung, HTC, Motorola og mange andre top producenter bruger Android i deres enheder. I øjeblikket, Android er en af de top operativsystemer og betragtes som en alvorlig trussel for iPhone.

Man kan også spørge, hvad er det mest aktuelle Android-operativsystem? Android Oreo

På samme måde, hvilket operativsystem er bedre iOS eller Android?

Android er en fragmenteret operativ system de fleste telefoner, der har det installeret, kører ikke den nyeste version, hvilket kan gøre udvikling sværere. På den anden side, iOS er konsistent på tværs af alle Apple-enheder og nem at opdatere, når en ny version udkommer. iOS er en mere sikker operativ system.

Hvad er det bedste mobile operativsystem?

Android er bygget på Linux-kernen og derefter optimeret til mobil enheder som smartphones og tablets. Det er vokset til at blive verdens mest populære mobilt operativsystem med over 2 milliarder aktive enheder.

Anbefalede: