Hvorfor split tunneling er dårligt?
Hvorfor split tunneling er dårligt?

Video: Hvorfor split tunneling er dårligt?

Video: Hvorfor split tunneling er dårligt?
Video: Double Slit Experiment explained! by Jim Al-Khalili 2024, Kan
Anonim

hvis du split tunnel , så går din internettrafik ikke til hovedkontoret og ud igen. Problemet med dette er, at deres direkte internetadgang omgår alle virksomhedens kontroller på internetsikkerhed. De er i stand til at browse til ethvert websted uden virksomhedsfirewall eller IPS mellem dem og internettet.

I betragtning af dette, er Split-tunneling sikker?

Mest bemærkelsesværdigt mener nogle split tunneling er en sikkerhed risiko, fordi noget datatrafik er adskilt fra sikker VPN tunnel og er ikke rettet gennem sikker gateway. For det første, for at dirigere en privat internetforbindelse til en VPN, skal klienten have brofunktionen aktiveret.

Tilsvarende tilbyder NordVPN split tunneling? NordVPN apps er tilgængelige til Windows, macOS, Linux, iOS og Android enheder. Det er dog tjenestens browserudvidelser til Chrome og Firefox, der vil give du evnen til at implementere split tunneling . Du kan vælge, hvilke hjemmesider der bruger VPN, og hvilke der bruger en direkte forbindelse.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er split tunneling VPN?

Brug split tunneling for at beskytte den trafik, du vælger, uden at miste adgangen til lokale netværksenheder. Tilgængelig på ExpressVPN til Windows, Mac, Android , og routere.

Hvad er delt tunnel og fuld tunnel?

Split Tunnel - Ruter og krypterer alle OSU-bundne anmodninger over VPN. Eksempler inkluderer: Canvas, Outlook webmail, OSU-websider osv. Al anden internettrafik er IKKE krypteret eller sendt over VPN. Fuld tunnel - Ruter og krypterer ALLE anmodninger gennem VPN til OSU.

Anbefalede: