Hvordan fjerner jeg et tegn fra en StringBuffer i Java?
Hvordan fjerner jeg et tegn fra en StringBuffer i Java?

Video: Hvordan fjerner jeg et tegn fra en StringBuffer i Java?

Video: Hvordan fjerner jeg et tegn fra en StringBuffer i Java?
Video: 20 Essential Excel Functions with Downloadable Reference Guide 2024, April
Anonim

StringBuffer . slette () metode fjerner tegn i en understreng af denne sekvens. Understrengen begynder ved den angivne start og strækker sig til Karakter ved indeksslut - 1 eller til slutningen af sekvensen, hvis ikke sådan Karakter eksisterer. Hvis start er lig med slut, foretages der ingen ændringer.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan kan jeg fjerne sidste tegn fra en streng i Java?

understreng() Java's indbygget metode substring() af klassen Snor er den mest kendte måde at hvordan man fjerner det sidste tegn . Dette gøres ved at komme fra det eksisterende Snor alle tegn startende fra den første indeksposition 0 til den næste til sidst position, betyder længden af snor minus 1.

For det andet, hvad er brugen af StringBuffer i Java? StringBuffer i java bruges til at oprette modificerbare String-objekter. Det betyder, at vi kan brug StringBuffer at tilføje, vende, erstatte, sammenkæde og manipulere strenge eller sekvens af tegn. Tilsvarende metoder under StringBuffer klasse er henholdsvis oprettet for at overholde disse funktioner.

På samme måde kan man spørge, hvordan sletter man noget i Java?

Der er ingen slette i java , og alle objekter oprettes på heapen. JVM har en skraldeopsamler, der er afhængig af referencetællinger. Når der ikke er flere referencer til en genstand, bliver den tilgængelig til afhentning af skraldemanden.

Hvad er det sidste tegn i en streng?

Strenge i C er repræsenteret ved arrays af tegn . Slutningen af snor er markeret med en speciel Karakter , null Karakter , som simpelthen er Karakter med værdien 0. (Nul Karakter har ingen relation undtagen i navn til nul-markøren. I ASCII Karakter sæt, null Karakter hedder NUL.)

Anbefalede: