Hvad er en egenskab?
Hvad er en egenskab?

Video: Hvad er en egenskab?

Video: Hvad er en egenskab?
Video: Beregnelighed og kompleksitet Kursusgang 7 Afsnit 2 Hvad er en egenskab helt præcist? 2024, Kan
Anonim

Generelt er en attribut er en egenskab eller egenskab. Farve er for eksempel en attribut af dit hår. I Hypertext Markup Language (HTML), en attribut er en egenskab ved et sideelement, såsom en skrifttype. En HTML-bruger kan indstille skrifttype egenskaber , såsom størrelse og farve, til forskellige værdier.

På samme måde kan du spørge, hvad er et eksempel på egenskab?

attribut . Attribut defineres som en egenskab eller egenskab ved en person, et sted eller en ting. Intelligens, charme og en sans for humor er hver især en eksempel af en attribut.

Og hvad er attributtype? An attributtype definition specificerer egenskaber syntaks og hvordan egenskaber af det type sammenlignes og sorteres. Det attributtyper i biblioteket danner et klassehierarki. For eksempel, "commonName" attributtype er en underklasse af "navnet" attributtype.

Også at vide, hvad er en egenskab i det?

Inden for databehandling, en attribut er en specifikation, der definerer en egenskab for et objekt, et element eller en fil. Det kan også henvise til eller indstille den specifikke værdi for en given forekomst af en sådan. For klarhedens skyld, egenskaber mere korrekt bør betragtes som metadata. An attribut er ofte og generelt en ejendoms ejendom.

Hvad er den bedste definition af egenskaber?

An attribut er en egenskab eller egenskab givet til en person, gruppe eller noget andet. Din bedste egenskab kan være din vilje til at hjælpe andre, som da du stoppede trafikken, så andefamilien kunne krydse gaden.

Anbefalede: