Sender JD com til udlandet?
Sender JD com til udlandet?

Video: Sender JD com til udlandet?

Video: Sender JD com til udlandet?
Video: Sådan overfører du til udlandet 2024, Kan
Anonim

"Vi er Forsendelse fra amerikanske opfyldelsescentre til amerikanske slutkunder," Bao Yan, JD .coms logistikchef, fortalte Bloomberg. JD .com hævder at være den største forhandler i Kina, men den har ikke meget af en international tilstedeværelse endnu.

Sender JD com derfor til os?

Varer købt igennem JD .com er gratis Forsendelse planen kan leveres til adresser rundt om i verden. De fleste leverancer til OS . adresser bør ankomme inden for 7-12 dage fra virksomhedens Kina-lagre. JD .com Global (En. JD .com) er den globale hjemmeside for Jingdong ( JD .com), en førende B2C e-handelsvirksomhed i Kina.

Er JD com også opført i Kina? Det er en af de to massive B2C online forhandlere i Kina efter transaktionsvolumen og omsætning, medlem af Fortune Global 500 og en stor konkurrent til Alibaba-drevne Tmall. Virksomheden blev grundlagt af Liu Qiangdong den 18. juni 1998, og dens detailplatform gik online i 2004.

Også at vide er, sender JD com til Singapore?

Jingdong lancerede et verdensomspændende websted i oktober sidste år, men det JD Kun global butik skibe varer fra virksomhedens kinesiske lagre. Men for JD Globals singaporeanske kunder betyder partnerskabet med iKnow, at det kan skib genstande hurtigt fra løvebyen.

Er Amazon ligesom JD?

Tit sammenlignet med Alibabas Tmall og Taobao med hensyn til e-handelsdygtighed, JD .com opererer på en ret distinkt model, der ligner Amazon , der vælger at fokusere på sit logistiknetværk, ubarmhjertig kundefokus og industripartnerskaber.

Anbefalede: