Indholdsfortegnelse:

Hvordan visker du i begreber?
Hvordan visker du i begreber?

Video: Hvordan visker du i begreber?

Video: Hvordan visker du i begreber?
Video: Excels vigtigste begreber (+hvordan menulinjen virker) 2024, Kan
Anonim

Tryk på enten værktøjet eller det lag, der matcher de streger, du vil have slette , og tryk derefter på viskelæder og masker væk. Hvis du er i manuel lagtilstand, viskelæder anvendes altid på det manuelt valgte lag. Bare tryk på et lag for at vælge det, og fortsæt derefter slette.

Ligeledes, hvordan sletter man en tegning i koncepter?

Til slette eller duplikere en tegning , tryk+hold på den, og slip derefter. Du vil se en pop op med flere muligheder. For at gendanne en slettet tegning , ryst din enhed for at Fortryd.

Man kan også spørge, hvordan fusionerer jeg lag i begreber? Tryk på a lag for at aktivere den. Tryk på den aktive lag for at få dens menu frem. Du skal bruge denne menu til at vælge, låse, duplikere, slette og flette lag , og juster deres opacitet. Tryk+hold+træk a lag at omarrangere det.

I forhold til dette, hvordan føjer man tekst til et koncept?

Tekst

  1. Indstil det aktive værktøj til Tekst. Det kan allerede være på din værktøjslinje, eller du skal muligvis vælge det fra menuen Pensler.
  2. Tryk hvor som helst på skærmen for at tilføje en ny tekstetiket. Tastaturet vises; skriv eller indsæt tekst, og afvis derefter tastaturet ved at trykke på udført for at størkne etiketten.

Hvordan sletter jeg projekter på Pixaloop?

Hold markøren over en projekt og vælg " Slet projekt …” under menuen Indstillinger. Indtast projekt navn du vil slette og klik på " Slet ” knap: ☝?En gang en projekt er slettet, kan den ikke gendannes.

Anbefalede: