Er det sikkert at tilslutte en forlængerledning til en strømskinne?
Er det sikkert at tilslutte en forlængerledning til en strømskinne?

Video: Er det sikkert at tilslutte en forlængerledning til en strømskinne?

Video: Er det sikkert at tilslutte en forlængerledning til en strømskinne?
Video: What to never plug into a power strip 2024, Kan
Anonim

Fordi dette er fastkablet ind i det elektriske system en forlængerledning måske tilsluttet det. Dette er den eneste gang, det er acceptabelt sæt en forlængerledning i en stikdåse . Forlængerledninger er kun til midlertidig brug og må ikke efterlades tilsluttet stikkontakter, når de ikke bruges aktivt.

Også spurgt, er det sikkert at tilslutte en forlængerledning til en overspændingsbeskytter?

På papiret, ja, det kan du. Det største er at sørge for forlængerledning kan klare samme mængde belastning som overspændingsbeskytter (eller mere). Ellers risikerer du at lægge for meget belastning på forlængerledning og skaber en brandfare for dig selv.

Og hvad skal du ikke tilslutte til en strømskinne? 7 ting, du aldrig bør tilslutte til en strømskinne

  1. Frisørapparater. Du skal bruge dem varme og klar til at gå, hvilket gør en strømskinne på badeværelset til en gave, når du kun har den ene stikkontakt.
  2. Køleskab og fryser.
  3. Kaffemaskine.
  4. Brødrister.
  5. Slow cooker.
  6. Mikrobølgeovn.
  7. Rumvarmer.
  8. Endnu en strømskinne.

På samme måde, er stikdåser sikrere end forlængerledninger?

Faktisk tilslutte flere strømskinne sammen, hvilket er kendt som "daisy-chaining", er den hurtigste måde at overbelaste dit elektriske system på - og det er også farligt og overtræder de fleste brandsikkerhedsregler. Undgå af samme grund brugen af forlængerledninger med strømskinne.

Kan du tilslutte en kaffemaskine til en strømskinne?

Strømskinner (også kaldet flytbar strøm haner eller RPT'er) skal ikke bruges til strøm apparater som f.eks kaffekander , mikrobølgeovne, brødristere eller køleskabe. Strømskinner kan heller ikke bruges med forlængerledninger (udgør en daisy chain forlængerledning).

Anbefalede: