Kan vi bruge REF i funktionel komponent?
Kan vi bruge REF i funktionel komponent?

Video: Kan vi bruge REF i funktionel komponent?

Video: Kan vi bruge REF i funktionel komponent?
Video: Полный курс React Query за час | TanStack Query v4 для начинающих 2024, April
Anonim

Du må ikke brug det ref attribut på funktionelle komponenter fordi de ikke har forekomster. Du kan dog brug det ref attribut inde i gengivelsen fungere af en funktionel komponent . Du kan bruge useRef krog som er tilgængelig siden v16.

Heraf, hvad er de korrekte måder at oprette en ref i reagere på?

Du kan oprette en ref ved at ringe Reagere . createRef() og vedhæfte en Reagere element til det ved hjælp af ref attribut på elementet. Vi kan "henvise" til noden af ref oprettet i gengivelsen metode med adgang til den aktuelle attribut for ref.

Udover ovenstående, hvad er brugen af REF IN react? Refs er en funktion leveret af Reagere for at få adgang til DOM-elementet og Reagere element, som du måske selv har lavet. De er Brugt i tilfælde, hvor vi ønsker at ændre værdien af en underordnet komponent, uden at lave brug af rekvisitter og det hele.

Hvad er createRef i denne forbindelse?

skabeRef () modtager det underliggende DOM-element som dets aktuelle egenskab. Når ref-attributten bruges på en brugerdefineret klassekomponent, modtager ref-objektet den monterede instans af komponenten som dens aktuelle. Du må ikke bruge ref-attributten på funktionskomponenter, fordi de ikke har forekomster.

Hvad gør react createRef?

Oprettelse af refs - Brug Reagere . skabeRef () og vedhæft dem til Reagere elementer via ref-attributten. I det væsentlige tildeler du den Ref, der returneres fra Reagere . skabeRef () til en instansegenskab, når en komponent er konstrueret (alias i komponentens constructor). På denne måde vil Ref kan refereres i hele komponenten.

Anbefalede: